Inhoud bewerken

Onze diensten

Neem direct contact met ons op

Archeas is er voor uw Finance.
Wij helpen u graag verder!

Investeringsanalyse

U wilt uw bedrijf uitbreiden. Dan bent u natuurlijk ook geïnteresseerd in de gevolgen op lange termijn. Wat gaan uw investeringen doen de komende jaren? Archeas rekent uw gehele investering door en bekijkt daarbij ook wat de beste mogelijkheden zijn om te investeren.

Het begint bij een grondige evaluatie van investeringsmogelijkheden

Archeas doet een grondige evaluatie van investeringsmogelijkheden en kijkt wat u als bedrijf het beste kunt doen als het om investeren gaat. Investeringen kunnen variëren van investeren in projecten, activa, aandelen tot andere financiële instrumenten. Hieronder vindt een overzicht van wat Archeas bijvoorbeeld kan doen voor u.

Ontdek de voor- en nadelen van diverse zakelijke financieringsvormen, van traditionele bankleningen tot innovatieve crowdfunding. Leer hoe je als ondernemer de juiste keuzes maakt om je bedrijf te laten groeien en bloeien. Onze adviseurs bieden waardevolle inzichten en oplossingen voor financiële uitdagingen. Plan een vrijblijvend gesprek voor deskundig advies!
afbeelding2

Markt- en sectoranalyse: Wij voeren een analyse uit van de marktomstandigheden en trends, maar ook de specifieke sector waarin uw investering plaatsvindt. Dit omvat het identificeren van groeipotentieel, concurrentieomgeving, regelgevingskwesties en andere relevante factoren die van invloed kunnen zijn op uw investering.

Financiële analyse: Wij analyseren de financiële gezondheid en prestaties van uw bedrijf. Dit omvat het bestuderen van de jaarrekeningen, kasstroomoverzichten, financiële ratio’s en andere financiële gegevens om inzicht te krijgen in de winstgevendheid, solvabiliteit en liquiditeit van uw bedrijf. Ook kijken we naar de prestatie van uw bedrijf in relatie tot concurrenten.

Risicoanalyse: Wij beoordelen de risico’s die gepaard gaan met uw investering. Dit omvat het identificeren van operationele en financiële risicofactoren, en ook marktfactoren die uw investering kunnen beïnvloeden. Ook kunnen wij scenariomodellen en gevoeligheidsanalyses gebruiken om de impact van verschillende risicoscenario’s te evalueren.

Waardering en rendementsberekeningen: Wij evalueren de waarde van uw investering en berekenen potentiële rendementen. Dit omvat het gebruik van verschillende waarderingsmethoden, zoals discounted cashflow (DCF), vergelijkbare bedrijfsanalyse en rendementsmodellen, om de intrinsieke waarde en het verwachte rendement van uw investering te bepalen.

Naar aanleiding van onze analyse presenteren wij u onze bevindingen en aanbevelingen in de vorm van een gedetailleerd rapport met betrouwbare informatie en inzichten. Speerpunt is daarbij dat wij de complexe materie begrijpelijk maken voor u. Archeas helpt u zo graag bij het maken van weloverwogen investeringsbeslissingen.

Onze diensten

Archeas betekent deskundig advies tegen scherpe tarieven.

Een overwogen keuze

Complexe financiële vraagstukken? Wij houden ervan ze op te lossen!

Vertrouwd en goed contact

Korte lijnen, persoonlijk en één aanspreekpunt voor u. Zo zorgen wij voor de beste dienstverlening.

Meer rendement

Met onze kennis komt u tot het beste resultaat. Meer rendement, plezieriger ondernemen.

Een helder beeld op cijfers

Wij helpen u bij uw Finance. Duidelijke rapportage, heldere communicatie. Daar staat Archeas voor.

Samenwerken? We denken graag met u mee!